Formalitati vamale

    PROSIV va sta la dispozitie pentru intocmirea formalitatilor vamale, cu un personal dinamic si calificat, in masura de a va da toate informatiile pe care doriti sa le aflati privitor la realizarea operatiunilor de vama, fie ca este vorba de import, export, perfectionare pasiva, carnet A.T.A. sau orice altceva.

Serviciile noastre constau in:
  • stabilirea incadrarii vamale a marfurilor dvs. in baza unei traduceri a facturii externe,
  • stabilirea sumei ce trebuie achitata catre Vama Romana,
  • preluarea de la sediul dvs. a documentelor reprezentative ale societatii dvs., inclusiv a O.P. – lui
  • indelinirea formalitatilor pentru obtinerea vizelor necesare , astfel incat marfa sa ajunga gata vamuita la depozitul dvs. !
  • In cazul in care, pentru indeplinirea formalitatilor vamale va sunt solicitate abilitari si licente de la diverse Ministere si Institutii de Stat, inclusiv I.S.C.I.R., va puteti baza pe noi pentru a le obtine!
    In ceea ce priveste depozitarea marfurilor inainte sau dupa efectuarea formalitatilor de vama , un depozit de 500 m.p. utilat cu transpaleti si motostivuitor va sta la dispozitie.
    PROSIV efectueaza formalitatile vamale pentru comertul cu marfuri extracomunitare in calitatea sa de comisionar vamal pe langa Biroul Vamal Bucuresti Baneasa.
Oferim asistenta completa pentru toata gama de servicii referitoare la formalitati vamale. Pachetul de servicii pentru formalitati vamale include declararea bunurilor, asistenta la controlul vamal al bunurilor, declaratii INTRASTAT si altfel de declaratii.
Pentru a apela la serviciile noastre de formalitati vamale, completati formularul de mai jos cu o scurta descriere a nevoilor dumneavoastra si unul dintre operatorii nostri pentru formalitati vamale va va contacta in cel mai scurt timp. 
Datele de contact furnizate sunt confidentiale si nu vor fi folosite decat in scopul de a raspunde solicitarii dumneavoastre. 
Comments